تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

وضعیت چهار مرز ایران با عراق برای رائران اربعین

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با پیش بینی حضور حدود پنج میلیون زایر ایرانی در مراسم امسال، گفت که مرزهای مهران، خسروی، شلمچه و چذابه برای عبور زایران، آماده می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت کشور، سید مجید میراحمدی در نشست ستاد مرکزی اربعین که در وزارت کشور برگزار شد، این مطلب را مطرح کرد و با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود سه و نیم میلیون زائر در راهپیمایی اربعین شرکت کرده بودند، افزود: با توجه به روند افزایش هر ساله زائران اباعبدالله الحسین(ع) و با توجه به اینکه دو سال مراسم اربعین حسینی انجام نشده است، پیش بینی می شود امسال بیش از چهار میلیون زائر داشته باشیم.

 

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی ادامه داد: برای همین باید تمهیدات و امکانات خدماتی و رفاهی لازم را همچون سایبان ها و مه پاش ها برای خنک کردن زائران، فراهم سازیم.

 

میراحمدی با بیان اینکه امسال در نظر داریم مرز خسروی را برای زائران حسینی فعال کنیم، گفت: در همین راستا رایزنی های لازم از طریق سفارت ایران با نخست وزیر و وزیر کشور عراق برای فعال سازی شبانه روزی مرز خسروی انجام شده است.

 

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره تاکید داشته اند شرایط راحت و ارزان برای زوار حسینی فراهم شود و برای همین، تمام امکانات را در مرزهای خسروی، مهران شلمچه و چذابه مهیا خواهیم کرد.

 

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور اضافه کرد: با توجه به مصادف بودن مراسم اربعین حسینی با ایام گرم سال در نظر داریم که همکاران وزارت بهداشت و هلال و احمر با آمادگی کامل در مرزهای کشور برای ارائه خدمات، حضور داشته باشند.

ارسال نظر